VIDEO: Medicul primar Ioana Rodica Ifrim, noua șefă a Secției de Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Județean

0
3611

Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani are de joi un nou medic șef de secție. Originară din Bacău, medic primar Ioana Rodica Ifrim a venit prin concurs la Spitalul Județean, din luna februarie a acestui an. A terminat Facultatea de medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, absolventă a promoției 2003. A urmat rezidențiatul și specializarea medicală pe Obstetrică-Ginecologie, în Centrul Universitar Târgu Mureș. Timp de 15 ani a lucrat în Târgu Mureș, atât ca medic specialist, cât și ca medic primar.

Noua șefă de secție și-a propus ca secția de Obstetrică-Ginecologie să devină una competitivă, să fie ridicate standardele, astfel încât să fie realizată o medicină de calitate, beneficiind în tot acest proces de sprijinul managerului Spitalului Județean de Urgență, Constantin Mândrilă. „Am găsit aici o echipă foarte bună. Am venit cu scopul de a munci, ca să punem secția la punct și să o facem competitivă în ceea ce privește medicina în Obstetrică-Ginecologie. Ne vom strădui să întărim încrederea oamenilor în secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean. Personalul de aici este foarte bun, acum suntem într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și reorganizare a secției, în câteva luni o să fie chiar foarte bine. Îmi doresc să rămân aici, nu am venit ca să plec. Am fost uimită de dotarea pe care secția o are, cu două echografe extraordinar de bune. Este minunat ca într-un spital județean să găsești două aparate, cu care să poți lucra oricând. Aici am găsit dotare pentru histeroscopie, laparoscopie, aparate care sunt foarte utile în chirurgia minim invazivă, în tratamentul infertilității, în tratamente chirurgicale moderne”, ne-a declarat dr Ioana Rodica Ifrim.

„Doamna doctor a venit la noi cu un bagaj de cunoștințe bine dezvoltat și fiind medic primar a preluat și Secția de Obstetrică-Ginecologie, începând de joi. Noi sperăm ca împreună să ridicăm standardele secției și să oferim servicii medicale de calitate”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă.

Colectivul secției de Obstetrică-Ginecologie este format în prezent din cinci medici. Alți câțiva medici colaborează cu Spitalul Județean, pentru a acoperi cele două linii de gardă. Pacientele secției au la dispoziție în total  45 de paturi. Secția de Obstetrică-Ginecologie l-a avut din anul 2014 ca medic șef pe dr. Ioan Plăcintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here