Emisiunea de mărci poştale „Constituţia României, garant al drepturilor cetăţenilor români” – de luni, în magazinele Romfilatelia

0
35

Emisiunea de mărci poştale „Constituţia României, garant al drepturilor cetăţenilor români”, având drept obiectiv o tematică în premieră legată de Constituţia României, secţiunea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, va fi introdusă în circulaţie, începând de luni, de Romfilatelia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri AGERPRES, emisiunea de mărci poştale va fi disponibilă în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi online – http://romfilatelia.ro/store/. „Este o emisiune care stă sub semnul sărbătoririi Centenarului României şi a evenimentelor istorice naţionale şi internaţionale care au făcut posibilă unirea efectivă a tuturor românilor. De la 1918, Unirea conferă tuturor posibilitatea de a se bucura de aceleaşi drepturi şi libertăţi, indiferent de etnie, religie sau opţiuni ideologice, într-un spaţiu comun numit România”, se arată în comunicat.

Pentru a prezenta într-o concepţie grafică sugestivă drepturile şi libertăţile fundamentale, au fost selectate 9 articole din Constituţie.

 

Întregul articol pe https://bit.ly/2VrbBtt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here