ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Acțiune a poliției în baruri și discoteci: 50 de amenzi, în valoare de peste 133.000 lei

0
1245

REZULTATUL ACŢIUNII ORGANIZATĂ DE POLIŢIŞTI ÎN BARURI ŞI DISCOTECI

Poliţiştii vrânceni au acţionat pe raza municipiilor Focșani și Adjud și a Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost controlate peste 20 de societăți comerciale și au fost aplicate peste 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 133.000 lei.

În noaptea de 30/31 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, sprijiniți de forțe din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, împreună cu specialiști din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în zona barurilor și discotecilor de pe raza municipiilor Focșani și Adjud și a Secției 4 Poliție Rurală Adjud.

La activități au participat 48 de polițiști și 26 de jandarmi, însoțiți de specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vrancea și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea.

În cadrul acțiunii, au fost verificate peste 20 de societăți comerciale, unități de alimentație publică, fiind legitimate peste 490 de persoane și controlate peste 100 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate au fost constatate mai multe nereguli pe linie de sisteme de securitate, protecția împotriva incendiilor și respectarea legislației muncii, motiv pentru care au fost dispuse măsuri de sancționare cu amenzi în cuantum de peste 103 000 lei (neasigurarea cu personal propriu sau specializat a ordinii publice,neemiterea bonurilor fiscale pentru toate bunurile vândute, nereguli privind apărarea împotriva incendiilor, nerespectarea legislației privind securitatea și sănătatea în muncă dar și privind angajarea persoanelor fără forme legale).

Atragem atenția asupra faptului că acest climat de normalitate socială trebuie gestionat în primul rând de cei care participă la discotecile organizate,un comportament responsabil şi civilizat putând duce la prevenirea unor situaţii conflictuale care să degenereze în acte de violenţă.

Totodată, este necesară o implicare activă şi permanentă a personalului specializat în paza şi protecţia bunurilor și valorilor, angajat la nivelul cluburilor şi discotecilor pentru a putea detensiona şi preveni orice situaţie de risc.

IPJ Vrancea, 5 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here