Britney Spears îşi ia ”ceva timp pentru mine” după a doua operaţie suferită de tatăl său

0
34

Vedeta pop Britney Spears îşi ia ”ceva timp pentru mine”, după cum a declarat miercuri în urma publicării informaţiei potrivit căreia s-ar fi internat într-un centru de sănătate mintală pentru a putea face faţă bolii tatălui ei, relatează Reuters.

Spears, în vârstă de 37 de ani, a anunţat în luna ianuarie că renunţă la toate concertele şi angajamentele profesionale programate pentru a fi alături de familie după ce tatăl său, Jamie, a fost la un pas de moarte, în noiembrie, când a suferit o ruptură de colon. ”Cu toţii avem nevoie să ne luăm ‘ceva timp pentru mine”, a scris celebra interpretă a melodiei ”Stronger” într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram. De asemenea, vedeta a publicat un citat: ”Îndrăgosteşte-te de a avea grijă de tine, de minte, trup şi spirit”.

Potrivit site-ului specializat în ştiri mondene TMZ, Spears s-a internat în mod voluntar unui centru de sănătate mintală, în urmă cu aproximativ o săptămână. O sursă apropiată cântăreţei a declarat că Jamie Spears nu se simte bine după a doua intervenţie chirurgicală prin care a trecut în urmă cu trei săptămâni, iar Britney suportă cu greu suferinţa lui îndelungată. ”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a declarat sursa pentru Reuters.

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente după ce viaţa ei scăpase de sub control în perioada 2007-2008. El rămâne custodele aprobat de tribunal al afacerilor acesteia, notează Reuters. Spears a devenit un fenomen în lumea muzicii pop în 1999 odată cu apariţia single-ului său de debut ”… Baby One More Time”, urmat de hit-uri precum ”Oops!… I Did It Again”. Ea a revenit în prim-plan la sfârşitul anului 2008 cu albumul şi turneul mondial ”Circus” şi a concertat în Las Vegas începând din 2014. În luna ianuarie, vedeta a renunţat o nouă serie de spectacole pe care urma să se le susţină în acest oraş din februarie până în august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here