Tenis – Maria Daciana Ciubotaru a jucat sfert de finală în Antalia, la ”Prof. Dr. Ayhan Kizil Cup”

0
45

          Maria Dacian Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007, pregătită de antrenorul Firicel Tomai, a participat, săptămâna trecută, la ”Prof. Dr. Ayhan Kizil Cup”, competiție organizată în Antalia – Turcia, pentru sportive de 14 ani. Maria a avut un parcurs foarte bun, oprit în sferturile de finală ale probei de simplu, când a fost întrecută cu 6-3, 6-4 de favorita nr. 2, ucraineanca Daria Yesypchuc.

Până atunci, Maria a trecut cu 3-6, 6-3, 6-0 de Rana Bozdag din Turcia, cu 6-4,1-6, 6-4, cu Lucchina Greco, din Italia,  6-4, 6-3 cu Rositsa Dencheva din Bulgaria. La dublu, Maria Ciubotaru, împreună cu Julia Zlateva, din Bulgaria, a trecut în primul tur de perechea Baharnaz Apiis/Bahar Culekci din Turcia, cu 6-4, 6-2 iar în turul al doilea a pierdut cu 4-6, 5-7 în fața perechii Emilia Lubenova/Anastasia Nikolova din Bulgaria.

Duminică, 24 martie, Maria, care a împlinit 14 ani în ianuarie acest an, a jucat în calificările turneului de juniori 4 din Antalia și a pierdut cu 3-6, 3-6, meciul disputat în compania Silviei Mendez Jimenez, o jucătoare de 17 ani din Spania.

          Maria Daciana Ciubotaru a fost la al treilea turneu în străinătate la care a participat în acest an – celelalte două fiind Paradis Open TEU16 și Stavanger Open, ambele  în Norvegia și ambele încheiate cu promovări până în fazele superioare ale competițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here