Pamela Anderson militează pentru dispariţia programelor TV de tip reality-show

0
52

Starleta canadiană Pamela Anderson, devenită celebră după rolul interpretat în serialul „Baywatch” şi datorită pictorialelor sale din revista Playboy, a cerut televiziunilor să renunţe la programele TV de tip reality-show, despre care a spus că reprezintă „o epidemie a urâţeniei”, informează duminică Press Association.

Fosta actriţă – care a apărut în mai multe reality-show-uri TV precum „Big Brother”, „Dancing On Ice” şi „Dancing With The Stars” – a declarat într-un mesaj publicat pe Twitter că acest gen de producţie de televiziune poate să îi facă pe oameni să se simtă „folosiţi, murdari şi fără sentimentul că au realizat ceva”. „Mi-a plăcut oare să apar într-un reality-show? Vă rog, fără reality-show-uri sau staruri de reality-show! Până şi Franţa a fost poluată cu ele. Este o adevărată epidemie de urâţenie, competiţii superficiale, disperate şi exploatatoare pentru artişti”, a adăugat vedeta canadiană, în vârstă de 51 de ani. „De obicei, eşti intimidat să apari într-un program TV de felul acesta de către agenţi care luptă pentru comisioane – dar la final rămâi fără niciun moment real de bucurie şi fără bani – te simţi folosit, murdar şi fără niciun sentiment de împlinire profesională”, a mai spus artista.

Pamela Anderson, care are doi fii, a adăugat: „Cu excepţia cazului în care, desigur, încerci să găseşti o cale de mântuire şi donezi totul unor organizaţii de caritate. Acesta este modul în care eu reuşesc să mă iert pe mine însămi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here