Judo seniori– Laris Borș și Mircea Tomescu, argint, Răzvan Burdușel și Claudiu Neagu, bronz, la Campionatul Național!

0
72

Iașiul a găzduit la finalul săptămânii trecute, Campionatul Național Individual de judo seniori, la care au luat startul și judoka focșăneni, toți aflându-se în categorii de vârstă sub seniorat. Valoarea nu ține cont de numărul anilor nici în judo, așa cum au arătat sportivii focșăneni participanți la competiție.

Confirmându-și statutul de mari talente, mai mulți dintre ei au obținut medalii ori s-au clasat între primii cinci la categoriile lor.

Au devenit vicecampioni ai României la seniori Laris Borș, de la CSM 2007 LPS Focșani la 66 kg. și Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, la 60 kg. și s-au clasat pe locurile III Răzvan Burdușel, de la CSM 2007 LPS Focșani, la 66 kg. și Claudiu Neagu, de la CSS Focșani, la 66 kg.

Pe locul al cincilea au terminat Campionatul Național de seniori Dănuț Goia – 66 kg. și Bogdan Drîmbă – 60 kg., ambii de la CSM 2007 și Fabrizio Mucanica, de la CSS Focșani, la +100 kg.

Sportivii de la CSM 2007 LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade iar judoka de la CSS Focșani sunt elevii profesorului Dumitru Sandu Zisu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here