Audiențe acordate de reprezentanții Biroului Teritorial Galaţi al Avocatului Poporului la sediul Prefecturii

0
87

Reprezentanții Biroului teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului acordă audienţe cetățenilor din județul Vrancea, în municipiul Focșani, miercuri, 27 martie 2019, la sediul Instituţiei Prefectului – județul Vrancea, începând cu ora 10.00.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităților publice. Petiția se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor.

IMPORTANT! Înscrierile pentru audienţe se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până în ziua anterioară audienţelor.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

 

Biroul de presă al Biroului Teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here