VIDEO și GALERIE FOTO: Veteran de război din Vulturu, sărbătorit la 100 de ani. „Nu iau niciun medicament”

1
957

Veteranul de război Toader Năstase, din comuna Vulturu a împlinit, vineri, vârsta de 100 de ani. Acesta a fost sărbătorit de familie și autoritățile locale în frunte cu primarul Nicușor Păcuraru. Toader Năstase a primit din partea autorităților un tort și o diplomă aniversară. La întrebarea cum se simte la o sută de ani și ce probleme de sănătate are, moș Toader, cum îi spun apropiații, a răspuns: „Sunt mulțumit pentru că sunteți aici, mulțumit că ați venit în această zi mare pentru mine și vreau să vă spun că sunt mulțumit că am ajuns la această vârstă. Nu sufăr de nicio boală, nu iau niciun medicament, iar singurul lucru care mă deranjează este că simt că nu mai am puterea pe care mi-aș dori-o“.

La rândul său, primarul Nicușor Păcuraru a precizat că veteranul de război este iubit de Dumnezeu deoarece nu numai că a ajuns la această vârstă, dar a luptat în linia întâi și nu a fost niciodată rănit. „Este vorba de un veteran de război din Al Doilea Război Mondial care a luptat pe front de la început și până la sfârșitul războiului. Deși a luptat în prima linie nu a fost niciodată rănit și iată că Dumnezeu i-a dat zile și sănătate să ajungă la venerabila vârstă de 100 de ani, vârstă pe care noi împreună cu el am sărbătorit-o azi“, a spus primarul Nicușor Păcuraru. Acesta a precizat că și-a dorit ca la ziua lui să aibă o formație de muzică sau o fanfară. „Fapt pentru care o parte din familie i-a îndeplinit această dorință“, a mai spus primarul Nicușor Păcuraru.

1 COMENTARIU

  1. La multi ani domnule Nastase! In judetul Vrancea au ramas foarte putini veterani de razboi. Ma intreb, oare de ce nu a participat la aceasta festivitate si un reprezentant al Centrului Militar Zonal Vrancea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here