VIDEO și GALERIE FOTO: Elevi de la două școli din Focșani au făcut cunoștință cu Ted, câinele polițist

0
443

În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, peste 100 de elevi din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” și al Școlii „Duiliu Zamfirescu” Focșani au participat astăzi (vineri-n.r.) la activitățile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea în parcările magazinelor Lidl din municipiul Focșani.

Astfel, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei ai Serviciului Rutier și Criminalistic, alături de domnul comisar șef de poliție Vasile MARIN, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, i-au primit cu entuziasm pe copii, discutând cu aceștia aspecte legate de siguranța acasă, la școală și pe stradă. De asemenea, copiii au făcut desene pe asfalt, iar după activitățile educativ-recreative aceștia au primit de la polițiști diplome, dulciuri și abțibilduri. Totodată, elevii au făcut cunoștință cu TED, câinele de urmă folosit în activitățile specifice muncii de poliție.

Activitatea a avut drept scop sensibilizarea elevilor cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unei conduite antiinfracţionale iar aceasta s-a realizat sub sloganul ”Polițistul, bunul meu prieten!”.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 22 martie

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here