Elena Stoica, managerul Tricotton Junior Panciu, a primit premiul „Femei care schimbă România“

0
2922

          Elena Stoica, managerul Tricotton Junior Panciu, a primit, joi, premiul „Femei care schimbă România“, în cadrul galei cu același nume, organizată de societatea Finmedia. Elena Stoica este președintele Asociației confecționerilor din România și vicepreședintele Federației patronale a textilelor, confecțiilor și pielăriei din România. Gala a fost organizată de Finmedia şi revista Piaţa Financiară și are scopul de a onora reuşita şi implicarea femeilor, realizările profesionale şi tenacitatea de care au dat dovadă în anii lor de carieră. Practic, în cadrul acestei gale a fost premiată performanţa femeilor manager cu o carieră de succes, ale căror remarcabile rezultate profesionale, forţă, dedicaţie, ambiţie şi dorinţă de excelenţă au condus şi vor conduce la realizări şi schimbări semnificative în viaţa companiilor din România.

Au fost nominalizate doamne care s-au impus în profesia lor şi care au fost cooptate în board-ul sau în conducerea unor importante instituţii financiar-bancare sau companii din sectoare economice reprezentative: energie, comunicaţii, IT, sănătate, farma, retail, ca şi ale sectorului FMGC. De reținut că Elena Stoica este singura femeie din județul Vrancea și una din puținele la nivel național care a primit acest premiu.

Contactată de reporterii noștri, Elena Stoica a declarat că este un premiu care o onorează. „Este un premiu care mă onorează, deoarece am fost alături de doamne care au reușit să facă lucruri frumoase, care să schimbe România.  Este o dovadă clară că femeia poate determina să se întâmple lucruri mărețe tocmai datorită faptului că ea știe să dăruiască celor din jur, dincolo de trăiri și emoții, dincolo de bucurii și dezamăgiri, dincolo de fiecare lacrimă și fiecare luptă pierdută, speranța într-o lume mai bună și într-o României înfloritoare“, a spus managerul Elena Stoica.

           Într-un interviu acordat cotidianului Monitorul de Vrancea, în luna martie anul trecut, Elena Stoica spunea: „în industria asta negociez cu bărbații în 70 – 80%  din cazuri. E și asta tot o lume a bărbaților. Dar totul ține de strategia fiecăruia. Business-ul nu are sentimente. Există parteneri care trebuie să se respecte, să se plaseze pe același nivel. Pornești de la poziții egale. Dar respectul trebuie să-l câștigi. Nu există femei puternice, există femei care își asumă diverse roluri – de femei de carieră, de om politic, de mamă, de bunică. Găsești echilibrul în ceea ce ți-ai asumat, chiar dacă e un echilibru fragil.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here