ULTIMA ORĂ! Bătrână tâlhărită ziua în amiaza mare pe strada Brăilei din Focșani; tâlharul, prins cu ajutorul unui cetățean

0
2176

Tânăr reținut pentru tâlhărie. Acesta a fost identificat de polițiști, cu sprijinul unui cetățean, imediat după comiterea faptei. Prejudiciu recuperat în totalitate.

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 16.42, Poliția Mun. Focșani a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat, din mun. Focșani, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 84 de ani, din mun. Focșani, a fost deposedată prin violență de poșeta personală de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Brăilei din mun. Focșani.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Mun. Focșani s-au deplasat imediat la fața locului și, cu sprijinul unui cetățean aflat în zonă, au identificat și imobilizat principalul suspect al infracțiunii de tâlhărie, și anume un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Bacău.

Prejudiciul, în valoare de 1200 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie, față de principalul suspect fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pe această cale, poliţia vrânceană transmite mulțumiri cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii.

Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional!

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 22 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here