ULTIMA ORĂ! FOTO! Cartierul Laminorul: extindere a conductei de distribuție de gaze și introducere a rețelelor de apă și canalizare

0
769

 

Primarul Cristi Misăilă a anunțat pe pagina sa oficială de facebook că a verificat la fața locului stadiul lucrărilor în proiectul pentru extinderea conductei de distribuție de gaze în cartierul Laminorul: Investiția, la care municipalitatea contribuie cu 547.000 lei, presupune racordarea (accesul) la sistemul de distribuție a gazelor naturale prin extinderea conductei de distribuție pentru străzile Militari, Mugur, Constantin Brîncoveanu, Laminorul și Fundătura Militari. Astfel, se va introduce o conductă de gaze ce va avea o lungime totală de aproape 2.000 de metri liniari, din care: strada Mugur – 628 ml; strada Constantin Brâncoveanu – 403 ml; Fundătura Militari – 40 ml; strada Militari – 202 ml și strada Laminorul – 711 ml. Practic, prin acest proiect, asigurăm confortul necesar locuitorilor de pe aceste străzi prin posibilitatea branșării la noua conductă de gaze.

Primarul Misăilă a mai precizat că tot în cartierul Laminorul, pe strada Constantin Brâncoveanu, au început lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, lucrări ce vor fi executate de Compania de Utilități Publice Focșani prin proiectul „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare”.

Sursa foto și mai multe imagini: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here