Eveniment european, organizat în Vrancea de Consiliul Județean

0
813

Consiliul Județean Vrancea va organiza evenimentul „Întâlnirea grupului de lucru – la nivel de experți din cadrul EUPAN“, care va avea loc în perioada 7-10 aprilie 2019. Evenimentul va fi organizat de Consiliul Județean Vrancea în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În acest sens, administrația județeană îi invită pe cei interesați să depună ofertă la procedura de atribuire a contractului având ca obiect organizarea evenimentului mai sus menționat. Ofertele pot fi depuse până la data de 21 martie 2019, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Vrancea.

          „România a preluat, la 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de 6 luni, Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În acest context, Consiliul Județean Vrancea va organiza, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în perioada 7-10 aprilie 2019, o întâlnire a grupului de lucru, la nivel de experți, din cadrul EUPAN (European Public Administration Network – Rețeaua Europeană de Administrație Publică). Găzduirea și organizarea în Municipiul Focșani, județul Vrancea a unui eveniment de acest tip în perioada deținerii președinției Consiliului Uniunii Europene va ajuta la promovarea regiunii noastre pe plan internațional“, se arată în caietul de sarcini al evenimentului.

În cadrul întâlnirii oficiale, vor avea loc și ateliere de lucru pe diverse teme privind administrația publică, ateliere ce se vor desfășura în săli adiacente sălii de ședințe a Consiliului Județean Vrancea. Programul „Întâlnirii grupului de lucru – la nivel de experți din cadrul EUPAN” va include întâniri de lucru ale experților EUPAN, precum și vizite la obiective trusitice din Vrancea. Prin organizarea în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a ”Întâlnirii grupului de lucru – la nivel de experți din cadrul EUPAN” va fi adus în prim plan județul Vrancea în spațiul european.

În cadrul acestui eveniment vor fi organizate vizite la obiective turistice din județ. Conform programului stabilit de comun acord de către Consiliul Județean Vrancea și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în zilele de 8 și 9 aprilie 2019 vor fi efectuate vizite la Mausoleul Eroilor de la Mărășești și de la Mărăști, precum și la o cramă din județul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here