SUA – Actriţa Rosario Dawson a confirmat că are o relaţie amoroasă cu senatorul Cory Booker, candidat la prezidenţiale

0
39

Actriţa Rosario Dawson a confirmat joi că are o relaţie amoroasă cu senatorul Cory Booker, unul dintre (numeroşii) candidaţi democraţi la alegerile prezidenţiale din 2020, informează AFP. Vedeta a făcut această mărturisire în replică la o întrebare ce i-a fost pusă pe un aeroport din Washington de un jurnalist al site-ului specializat în mondenităţi TMZ. „Da”, a confirmat Rosario, numai zâmbet. „Şi până acum a fost minunat”, a completat ea. „Sunt atât de norocoasă să fiu cu cineva pe care îl respect, îl iubesc şi îl admir atât de mult, o persoană strălucită, bună şi grijulie faţă de alţii”, a adăugat actriţa de 39 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din „Sin City”, în regia lui Robert Rodriguez şi Frank Miller, şi „Death Proof”, de Quentin Tarantino.

Se întrevede o nuntă la orizont? „Nu am idee”, a răspuns actriţa continuând să râdă. O prezenţă extrem de carismatică, senatorul de culoare Cory Booker, fost primar al Newark-ului (statul New Jersey), şi-a anunţat candidatura la 1 februarie. Foarte discret cu privire la viaţa sa personală, Booker, în vârstă de 49 de ani, a fost nevoit să dea de mai multe ori declaraţii această temă, în contextul în care cei mai mulţi candidaţi la prezidenţiale sunt general căsătoriţi şi au copii.

În februarie, un prezentator de radio i-a pus direct întrebarea, referindu-se la „persoane care ar putea simţi că celibatul dumneavoastră v-ar putea afecta şansele”. În replică, Cory Booker i-a răspuns că are o „prietenă” – „o persoană remarcabilă”, după cum a descris-o acesta, fără a-i dezvălui însă identitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here