Locuri de muncă vacante: 274 în Vrancea, 494 în Comunitatea Economică Europeană

0
1089

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, 274 locuri de muncă. De asemenea, angajatori din Comunitatea Economică Europeană (CEE) pun la dispoziția doritorilor 494 locuri de muncă.

Astfel, la nivelul județului Vrancea sunt disponibile 62 de posturi pentru operator confecționer industrial, 41 pentru muncitor necalificat, iar 37 pentru muncitor necalificat în industria confecțiilor. De asemenea, pot fi ocupate 11 posturi de asistent de securitate și intervenție și câte 10 de operator mașini electroeroziune și lucrător comerical. Pentru călcătoreasă lenjerie sunt 6 locuri de muncă oferite, iar câte 5 pentru operator mașini unelte comandă numerică, îngrijitor clădiri și frezor. Pentru zidar, lucrător sortator deșeuri reciclabile și fierar betonist sunt câte 4 posturi declarate vacante.

Câte 3 posturi sunt disponibile pentru șofer, inginer horticol, femeie de serviciu și dulgher, iar câte 2 oferte sunt pentru vânzător, tehnician cadastru, sondor, operator introducere prelucrare validare date, lucrător benzinărie, lăcătuș mecanic, electrician, CTC-ist confecții, confecționer montator tâmplărie, confecționer montator structuri metalice, cercetător în horticultură.

Câte un singur loc de muncă este vacant pentru tractorist, tehnician veterinar, sudor, strungar, ospătar, medic veterinar, mecanic utilaj, maistru construcții, lucrător bucătărie, inginer IT, fasonator cherestea, consilier juridic și administrator rețea de calculatoare.

În CEE sunt vacante 494 locuri de muncă. Astfel, în Belgia se pot angaja 5 operatori la mașini/ utilaje pentru fabricarea produselor din carton și câte un manager proiect și șofer categoria C. În Germania se pot angaja câte un tehnician electronic – sisteme de construcții și infrastructură, tâmplar, operator mașini și utilaje pentru construcții, tehnician sondaje topografice, tehnician aparate și sisteme electronice, croitor decorațiuni, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, specialist restaurant, recepționer, șofer de autobuz, manipulant marfă, bucătar, cameristă/ roomboy, mecanic în construcții (lucrări de demolare), faianțar, bucătar și montator schele. De asemenea, mai sunt disponibile 16 posturi pentru lucrători în construcții din beton și oțel, 10 pentru montatori acoperișuri, câte 3 pentru măcelari și zidari, iar câte 2 pentru personal întâmpinare oaspeți, operator mașini CNC, măcelari și lucrători în construcții de drumuri și metrou.

În Marea Britanie se pot angaja 100 de lucrători în agricultură, 50 de îngrijitori persoane la domiciliu, 15 farmaciști și 10 infirmieri. În Irlanda sunt disponibile 2 posturi pentru șef serviciu plan producție în industria cărnii și un post de inginer automatist. În Finlanda se pot angaja 10 muncitori constructori, 6 pavatori și 3 vopsitori industriali (de pulverizare umedă). În Norvegia își pot găsi de muncă câte 5 sudori TIG, instalatori industriali/ instalatori de țevi și vopstori auto/ tehnicieni în reparații și un ghid antrenor caiac.

În Olanda își pot găsit de lucru culegători de căpșuni (12), lucrători în sere cu bulbi de flori (40), lucrători sezonieri la flori (45), lucrători în sere cu roșii (15), lucrători în sere cu ardei gras (15), culegători sparanghel (3). În Suedia se pot angaja câte 4 operatori CNC strungar și operatori CNC frezor, 8 mecanici mașini utilaje grele, 5 vopsitori auto și 3 mecanici auto, iar în Slovacia sunt în continuare vacante 12 posturi de sticlari. În Ungaria își pot găsi de muncă 3 manipulanți mărfuri și câte 5 sudori și montatori structuri metalice.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile, pe www.monitoruldevrancea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here