GALERIE FOTO: Nu aruncați deșeuri din autovehicule! Campanie a comisarilor de mediu pentru un comportament ecologic

0
316

În fiecare an, pe 12 Martie, sărbătorim Ziua Gărzii Naționale de Mediu, instituție de inspecţie şi control cu atribuţii în domeniul protecţiei mediului, care îndeplineşte un rol activ în prevenirea şi limitarea ameninţărilor de ordin ecologic. Cu acest prilej, comisarii Gărzii Naționale de Mediu din întreaga ţară au organizat evenimente cu tematică ecologică, menite să încurajeze formarea unei atitudini responsabile a cetăţenilor faţă de mediul înconjurător.

Pentru a marca această zi, comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Judeţean Vrancea au organizat o acţiune de conștientizare cu specific preventiv şi educativ, al cărei public țintă au fost participanții la traficul auto care aruncă deșeuri din autovehicule. În cadrul acestei acțiuni, în cursul zilei de 12 martie, comisarii Garzii de Mediu Vrancea, au distribuit conducătorilor auto flyere cu imagini și texte sugestive, pe care le-au atașat și autovehiculelor din parcările de pe raza Municipiului Focșani.

Sperăm ca, prin astfel de acțiuni de conștientizare, să atragem atenția cetățenilor asupra problemei abandonului de deșeuri, astfel încât aceștia să își schimbe atitudinea și să adopte un comportament ecologic, adecvat unei societăți civilizate.

Comisar șef, Aurel Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here