GALERIE FOTO: Handbal junioare 2 – O a doua repriză nereușită și o nouă înfrângere!

0
103

 

  • LPS Focșani – CSS Târgu Neamț 19-21 (13-9)

 

Formația LPS Focșani: Denisa Mirodone, Maria Chirică – 5, Ioana Căruntu – 6, Vanessa Măciucă, Andreea Ivan, Maria Crăciun – 4, Diana Niculiță – 1, Amalya Cotea – 3, Mihaela Apostu, Nicoleta Baicu, Alice Ungureanu, Andreea Bonțoi, Alexandra Otvos – 3, Liana Smău, Carmen Nedelcu.

 

Echipa de junioare 2 a LPS Focșani a jucat, ieri, de la ora 13:30, în Sala Polivalentă, în compania CSS Târgu Neamț, partida constând pentru etapa a cincea a grupei Speranță 1 a Campionatului Național.

Formația gazdă, pregătită de profesoara Doina Ene, a avut o primă repriză foarte bună, pe care a încheiat-o cu un avans de patru goluri în fața unei adversare cu talie – și forță de șut, superioare. Focșănencele și-au pus în valoare viteza de joc superioară cu care și-au surprins partenerele de întrecere iar scorul pauzei lăsa să se întrevadă o a doua victorie consecutivă pe teren propriu a LPS. În repriza a doua însă, elevele profesoarei Doina Ene au părut că au uitat handbalul jucat în prima parte, au comis erori la construcție, au pierdut mingi în fața propriului semicerc, au ratat copios de pe extreme și au mai înscris de doar șase ori, primind 12 goluri! În patru meciuri jucate până acum în campionat, LPS Focșani a pierdut de trei ori și a câștigat o dată.

Campionatul junioarelor 2 intră într-o nouă pauză de trei săptămâni urmând ca, la 7 aprilie, CSS Focșani să evolueze tot în Sala Polivalentă, în compania LPS Piatra Neamț.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here