ULTIMA ORĂ! FOTO! Polițiștii de la Investigații Criminale au amendat și au confiscat marfă de la o firmă care vindea produse de gătit

1
1247

Atenție la acest mod de operare!

La data de 14.03.2019 polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea și cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani au efectuat o verificare privind activitatea comercială desfășurată de o societate comercială, în cadrul unei reuniuni publice, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu respecta prevederile legale în vigoare.

Astfel, s-a stabilit că reprezentanții societății prezentau produse de gătit achiziționate cu un preț relativ mic, ca fiind de foarte bună calitate și încercau să le comercializeze la prețuri de aproximativ 10 – 15 ori mai mari decât prețul de achiziție.

Societatea în cauză a fost sancționată contravențional, conform Legii nr.12/1990 Rep., cu suma de 2000 de lei. De asemenea, au fost confiscate și produse în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 15 martie 2019

Sursa foto: IPJ Vrancea

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare cam mica amenda. La suprapreturile pe care le practica la produse firma respectiva, sigur in nici o luna isi scoate banii. Ar trebui data o lege prin care firmele ce procedeaza astfel, sa fie radiate din registrul comertului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here