Fotbal, Liga a III-a – Adversar greu pentru focșăneni!

0
245

 

  • Foresta Suceava – CSM Focșani 2007, sâmbătă, 16 martie, ora 15:00

CSM Focșani 2007 va avea mâine, 16 martie, primul meci cu adevărat dificil din returul campionatului Ligii a III-a. După două întâlniri pe teren propriu cu adversari din partea de jos clasamentului primei serii, încheiate cu victorii normale, urmează deplasarea de la Suceava, unde focșănenii vor juca în compania Forestei, formație pe care au întrecut-o în tur, pe Milcovul, cu 1-0. Sucevenii, care se află pe locul al șaptelea, cu un loc sub CSM 2007 și cu un punct mai puțin, au avut, la rândul lor un start de retur bun, în care au câștigat categoric acasă, cu 4-0, partida cu AFC Botoșani 2 și au terminat la egalitate în deplasarea de la Fălticeni, cu Șomuz.

Fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma vor merge la Suceava pentru a juca la victorie, pentru că asta își doresc înainte de fiecare meci. Au ca argumente evoluțiile, în general, reușite în deplasare, au o apărare greu de depășit – a șasea în serie ca număr de goluri primite, iar atacul are o productivitate rezonabilă fiind tot al șaselea. Foresta are cu două goluri mai multe marcate decât CSM 2007, dar are cu 7 goluri mai multe primite.

Cifrele indică un plus pentru oaspeții de mâine ai Sucevei, dar în teren lucrurile se întâmplă funcție de forma jucătorilor. Cred că focșănenii vor fi într-o bună formă de joc și că vor obține cel puțin un punct pentru că vor fi în formula de joc de la început de retur, Panaite revenind în centrul apărării după ce și-a consumat sâmbăta trecută suspendarea pentru cumul de cartonașe galbene iar Salaoru reluîndu-și locul ca mijlocaș de acoperire. Dacă Pasăre și Predoiu vor valorifica situațiile de gol create și cu sprijinul jucătorilor de construcție de la mijlocul terenului, atunci echipa Focșaniului poate pretinde chiar mai mult decât un egal mâine, la Suceava!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here