Rezultate bune pentru elevii vrânceni la Olimpiada de socio- umane

0
546

 

13 elevi de la școlile și liceele din județ au obținut note peste 8,50 la olimpiada județeană de socio-umane. Dintre aceștia, cei care au obținut primele note la fiecare disciplină s-au calificat la etapa națională. Astfel, Ilinca Ciocan și Maria-Aniela Suduc, eleve în clasa a IV –a la Școala Gimnazială ”Anghel Saligny” au obținut media 8,50. Acestea sunt pregătite de profesoarele Ionelia Baciu și Mirela Zaharia. Tot la cultură civică, note bune au obținut și elevele Amalia Făcăoaru, Dobrița Păvălucă de la Liceul Tehnologic Panciu (media 9.00). Acestea sunt în clasa a VII-a și sunt coordonate de profesoara Luminița Iliescu. La aceeași disciplină, la clasa a VIII-a, cele mai mari note le-au obținut elevele Anelia-Ioana Olteanu, Alexandra Rădeanu și Amalia-Teodora Grebănuș, Maria-Anastasia Ionescu, de la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”, pregătite de profesoara Gabriela Obodariu.

La disciplina Logică, argumentare și comunicare, eleva Iulia-Georgiana Stanca a obținut nota 10, Dimitria Sîrbu-9,65 și Diana Elena Teodorescu -9,50,de la Colegiul Național ”Unirea”, pregătite de profesor Adrian Canae.

La sociologie, cea mai mare notă îi aparține elevei Mihaela Amelia Serea, de la același liceu și pregătită de același profesor.

La psihologie, Maria Cristina Ignat de la Colegiul Unirea, pregătită de Adrian Canae și Claudia Raluca Ciobotaru, a obținut 9,30. Următoarele medii le aparțin elevelor Irina Mazilu, 8,60 și Mădălina Elena Bălan,8,50, tot de la Unirea, pregătite de profesoara Claudia Raluca Ciobotaru, și Marius Neculai Pascu- 8,50 de la Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret”, pregătit de profesoara Maria Rădeanu.

La economie, cea mai mare medie a avut-o elevul Ioan Nicolae Săcrieru, 9,40 de la Colegiul Unirea, pregătit de profesoara Diana Stroe.

Precizăm că doar cei de pe primul loc s-au calificat direct, iar cei cu medii peste 8,50 se pot califica doar dacă se încadrează în cele 23 de locuri care mai sunt disponibile la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here