Handbal, Liga Națională: Victorie fără dubiu a gazdelor! Dunărea Călărași – CSM Focșani 2007 30-25 (16-11)

0
102

Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Tavzadze – Ragea, Pătru – 1 gol, Moisă – 3, Popovici, Hagiu, Miroiu, Bouroș, Țuțu, Hrimiuc – 6, Mocanu – 2, Rață – 2, Eros – 2, Sladic – 5, Năstăsie – 3.

 

CSM Focșani 2007 a jucat aseară, în deplasare, cu AHC Dunărea Călărași o partidă importantă în tentativa de a termina sezonul regulat pe loc de play-off. În cazul unui rezultat pozitiv, focșănenii ar fi putut juca fără mare presiune meciul de sâmbătă, 16 martie, cu Minaur Baia Mare, din Polivalentă. S-a întâmplat, însă, că focșănenii au făcut o primă repriză sub nivelul lor obișnuit.

În apărare au lăsat spații speculate de rapizii și puternicii lor adversari, la construcție au greșit pase și i-au pus pe călărășeni pe contraatacuri încheiate invariabil cu goluri. Au și risipit câteva situații din care ar fi trebuit să înscrie și au intrat în pauză cu un pasiv de 5 goluri. Diferență, în mod teoretic, posibil de remontat. Practic, însă, imposibil, pentru că fața jocului nu s-a schimbat și puțin după începutul părții a doua a meciului gazdele s-au dus în față cu șapte goluri, 20-13, iar ușoara revenire a focșănenilor din ultimele cinci minute doar a limitat o diferență de scor ce nu reflectă raportul corect de forțe dintre cele două formații.

În etapa următoare, sâmbătă, 16 martie, de la ora 18:30, CSM Focșani 2007 va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here