ULTIMA ORĂ! FOTO! Focșănean prins de polițiștii locali când descărca o căruță plină cu moloz; el a fost amendat

1
1398

Focșănean amendat de Poliția Locală pentru aruncarea gunoiului

În ziua de 13.03.2019, în jurul orei 17, o echipă a Poliției Locale aflată în patrulare pe strada Fundătura Milcov din Municipiul Focșani, în apropierea sediului Comat S.A., a identificat în flagrant un cetățean în timp ce descărca o căruță plină cu moloz. De altfel, această zonă este cunoscută ca fiind preferată de cei ce depozitează în mod ilegal gunoiul.
În urma verificărilor s-a constatat că numitul L. V., este domiciliat în Focșani, nefiind probabil la prima acțiune de acest fel.
În consecință, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea prevederilor art. 5, lit. h din H.C.L. 25/2017, privind obligațiile și răspunderile instituțiilor publice, ale agenților economici, ale altor persoane juridice, precum și ale cetățenilor, privind gospodărirea Municipiului Focșani.
Totodată, atragem în mod public atenția că Poliția Locală va intensifica în perioada următoare acțiunile de prevenire și combatere a acestor conravenții. Trebuie să fim conștienți că astfel de manifestări reprobabile nu afectează doar imaginea orașului nostru, ci reprezintă și un atentat la sănătatea întregii populații.

Sursa text și foto: Biroul de presă al Primăriei Focșani, 14 martie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here