Fotbal: Trei zile cu jocuri în Cupa Satelor!

0
87

 

  • La finalul acestei săptămâni, la Golești și Mircești se vor disputa jocurile ce vor încheia competiția începută toamna trecută

 

”Cupa Satelor”, inițiată de Federația Română de Fotbal, începută la 1 octombrie 2018 și organizată pentru copiii de la sate cu vârsta sub 13 ani, a ajuns în etapa finală. Au fost cuprinși, în toată țara, într-un frumos proiect de atragere  către fotbal peste 10.000 de copii, iar în Vrancea au participat la competiție echipe din 23 localității rurale. Cu adevărat spectaculos este că în Cupa Satelor s-au înscris mai multe echipe de copii din localități vrâncene unde nu există formații de seniori, semn că și acolo fotbalul poate avea viitor dacă vor exista și preocupări care să valorifice potențialul evidențiat cu acest prilej!

Prima zi din partea finală a Cupei Satelor, vineri, 15 martie, va aduce pe stadionul Național Golești echipele care vor evolua în ultimul turneu zonal din județ, iar la Mircești formațiile de copii care își juca în Grupa semifinală 1.

La Golești, vineri, 15 marie, de la ora 14:00 se vor întâlni echipele din Cotești și Golești, de la ora 15:00 Slobozia Ciorăști cu Cotești, iar de la ora 16:00 Slobozia Ciorăști cu Golești. Câștigătoarea grupei va evolua în Grupa semifinală 2.

Tot vineri, după amiază, pe stadionul din Mircești, vor  avea loc partidele din Grupa Semifinale 1, care va avea programul: ora 15:00 Țifești – Nereju; ora 16:00 Nereju – Vulturu; ora 17:00 Vulturu – Țifești.

Sâmbătă, Stadionul Național din Golești va găzdui meciurile din Grupa Semifinală 2: ora 10:00 Cîrligele – Vizantea; ora 11:00 învingătoarea turneului zonal Golești – Vizantea; ora 12:00 învingătoarea turneului zonal Golești – Cîrligele.  

Din cele două grupe semifinale se vor califica pentru semifinalele județene ale Cupei Satelor primele două clasate, care vor juca în sistemul locul 1 din prima grupă cu locul al doilea din a doua grupă și invers.

Într-un comunicat al AJF Vrancea – organizatoarea competiției în județ –  este precizat că Dacă în rândul echipelor calificate sunt jucaători ce evoluează în campionatele județene de juniori D și E, atunci partidele finale se vor desfășura sâmbătă, 16 martie, sau duminică,17 martie, după-amiază, pentru a se evita suprapunerea cu meciurile de juniori. Finalele vor avea loc pe stadionul Național Golești”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here