Emilia Clarke, una dintre vedetele ”Game Of Thrones”, a plâns la filmările ultimelor secvenţe ale serialului

0
66

Emilia Clarke, actriţa care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul fantastic ”Game Of Thrones”, a spus că a plâns în timp ce filma secvenţele finale ale seriei, transmite luni Press Association. Ultimul sezon al binecunoscutei epopei fantastice va fi difuzat luna viitoare. Clarke, care a devenit celebră pentru interpretarea personajului Daenerys, a spus că, după ce a primit scenariul ultimului episod, s-a plimbat prin Londra ”timp de trei ore, fără ţintă”. „Putea să şi plouă, aş fi mers prin ploaie fără să ştiu ce fac”, a mai spus aceasta.

Actriţa spune că a vărsat ”o grămadă de lacrimi” în timp ce filma ultimele sale replici din serial. ”Atunci mi-am dat seama că alcoolul poate provoca depresie. Savuram un pahar de vin şi mă gândeam ‘Nu ştiu de ce nu mă face să mă simt mai fericită!'”, a adăugat actriţa. În comparaţie cu prima zi pe care a petrecut-o pe platourile de filmare ale serialului, actriţa a spus că a resimţit ”frică în aceeaşi măsură”.

Comentariul Emiliei Clarke vine după ce Kit Harington, o altă vedetă din distribuţia serialului, interpretul personajului Jon Snow, a spus că filmarea finalului l-a făcut să simtă ”durere”. Saga fantastico-medievală, din distribuţia cărei mai fac parte, în acest ultim sezon, Sophie Turner, Maisie Williams şi Lena Headey, revine pe micile ecrane după o aşteptare de doi ani.

Sezonul final al Game Of Thrones va fi difuzat începând cu data de 15 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here