ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Poli Timișoara, învingătoare în prima partidă a Cupei României la handbal masculin; Focșaniul, împânzit de forțe de ordine din cauza suporterilor bucureșteni

0
1137

Politehnica Timișoara a învins cu 25 la 18, 13 la 9 la pauză, formația CSM Focșani 2007, în prima partidă disputată în cadrul Turneului final al Cupei României Fan Courier la handbal masculin, ediția 2018-2019. Urmează, de la 17.30, să aibă loc partida dintre Steaua și Dinamo București. Este un mare derbi al handbalului românesc jucat la Focșani.

Orașul este împânzit de forțe de ordine, o mare parte fiind staționată în zona pasajului Vâlcele. Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău asigură, în sistem integrat, măsurile specifice de protecţie a participanţilor pe durata partidelor de handbal în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vrancea şi Poliţia Locală a municipiului Focşani.

Conform prosport.ro, în Gara de Nord, jandarmii i-au păzit pe fanii Stelei, care aşteptau să se îmbarce în trenul de Focşani. Dinamoviştii au preferat să facă deplasarea cu autocarele. Convoiul dinamovist a fost însoţit de maşini ale poliţiei, pentru a nu exista incidente pe drum.

De asemenea, toate magazinele aflate în gările de pe traseul steliştilor au fost închise. Forţele de ordine vor să ţină totul sub control, deoarece este un meci cu grad de risc ridicat. Din informaţiile ProSport, circa 1000 de suporteri au făcut deplasarea la Focșani, dar numai 400 ar urma să pătrundă în sală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here