ULTIMA ORĂ! FOTO! Steaua a bătut Dinamo! Focșaniul joacă duminică finala mică împotriva dinamoviștilor

0
1206

Steaua a învins Dinamo sâmbătă seara cu scorul de 26-25 (15-12) în cadrul Turneului final al Cupei României Fan Courier la handbal masculin, ediția 2018-2019, de la Focșani.

Politehnica Timișoara a învins cu 25 la 18, 13 la 9 la pauză, formația CSM Focșani 2007, în prima partidă disputată sâmbătă.

În aceste condiții, duminică, de la ora 15:00, CSM Focșani 2007 va juca finala mică împotriva Dinamo București, iar Steaua București și Politehnica Timișoara vor juca finala mare, de la ora 17.30.

Pentru că au fost făcute realocări, mai sunt bilete la ambele jocuri. Pot fi cumpărate online sau de la casa de bilete a sălii Polivalente, dacă mai rămân în urma vânzării pe internet!

UPDATE!

Comunicat de presă

Conducerea CSM Focșani 2007 și conducerea echipei de handbal a clubului mulțumesc excepționalului public focșănean pentru maniera extrem de civilizată și entuziasmul cu care i-a susținut pe handbaliștii favoriți în partida de astăzi, 9 martie, cu Politehnica Timișoara din semifinalele Cupei României Fan Courier.

Conducerea CSM Focșani 2007 mulțumește publicului – care a umplut sala – pentru sportivitatea cu care a urmărit cea de-a doua semifinală, dintre CSA Steaua București și Dinamo București și și-a susținut favoriții contribuind la realizarea unui frumos spectacol sportiv.

Conducerea CSM Focșani 2007 și a echipei așteaptă aceeași susținere a handbaliștilor focșăneni și la finala mică a Cupei României Fan Courier pe care echipa noastră o va disputa duminică, 10 martie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă.

Foto jos: Ciprian Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here