Fotbal, Liga a III-a – Joc pentru încă trei puncte pentru gazde!

0
288
  • CSM Focșani 2007 – CSM Rîmnicu Sărat, sâmbătă, 9 martie, de la ora 11:00 pe stadionul Milcovul

Astăzi, 9 martie, pe Milcovul, CSM Focșani 2007 va juca a doua partidă din returul Campionatului Național al Ligii a III-a. Adversară îi va fi CSM Rîmnicu Sărat. Meciul va începe la ora 11:00, nu la ora 13:00 ca în etapa trecută, pentru a da posibilitatea spectatorilor care doresc să vadă și partidele din semifinalele Cupei României la handbal masculin să ajungă la sală pentru meciul focșănenilor cu Politehnica Timișoara care va începe la ora 15:00.

Pentru CSM 2007 va fi a doua întâlnire consecutivă pe teren propriu din retur. În prima au câștigat cu 2-0 în fața unei adversare tenace, vecină de clasament cu râmnicenii. Focșănenii au făcut atunci un joc bun și pot repeta astăzi succesul de sâmbăta trecută.

Oaspeții vin după înfrângerea de acasă din prima etapă și vor dori să recupereze pe Milcovul puncte sau punctele pierdute. În tur a fost egal, 1-1, scor ce avertizează asupra potențialului formației din Rîmnic. Pentru a câștiga, jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma vor avea nevoie de concentrarea care să le aducă rigoare în apărare, inspirație la construcție și eficiență la finalizare pentru că încă risipesc multe dintre ocaziile create. În mod normal, însă, la finalul meciului de pe Milcovul, CSM Focșani 2007 va avea încă trei puncte la activ și ar putea urca pe locul 6. Oricum, ar face 26 de puncte cu care s-ar așeza mai bine în zona locurilor din prima jumătate a clasamentului.

La Focșani nu vor juca Negoescu, încă nerefăcut după o mai veche accidentare, și Panaite, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Cei doi antrenori au, însă variante de înlocuire de nivel valoric asemănător.

Meciul va fi arbitrat de Florin Adrian Sava din Vânători – Galați, Răzvan Negoiță și Robert Mocanu, din Brăila. Vor asigura observarea Virgil Sarica din Iași și Elvin Eiub, din Măcin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here