Fotbal: Mircea Rednic – Cu actualul lot nu ne putem bate la titlu în sezonul viitor

0
110

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că actualul lot pe care îl are la dispoziţie nu ar putea câştiga titlul de campioană sezonul următor, dar ar intra fără probleme în play-off-ul Ligii I. „Ne mai gândim la faptul că am ratat intrarea în play-off, dar nu avem ce să facem, trebuie să privim doar înainte. Trebuie să profităm de perioada aceasta. Cred că în ultimele etape s-a văzut o îmbunătăţire a jocului, o altă atitudine, mai multă ambiţie, mai multă agresivitate, responsabilitate şi asta le cer în continuare, să trateze fiecare meci cu maximă seriozitate. Cu actualul lot nu cred că ne-am putea bate la titlu, dar cred că în play-off am putea intra fără niciun fel de problemă”, a spus Rednic într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu Dunărea Călăraşi, prima pe care o va disputa în play-out-ul Ligii I, Rednic a afirmat că trebuie neapărat ca echipa sa să se impună, fiind foarte important startul celei de-a doua părţi a campionatului. „Este primul meci din play-out, cu Dunărea Călăraşi, îi ştim foarte bine, am jucat acum două săptămâni cu ei, deja ne cunoaştem. Niciuna dintre echipe nu a reuşit să facă diferenţa. Medical suntem foarte bine, deci toată lumea e pregătită pentru partida de mâine. Nu ştiu dacă va fi un meci spectaculos, important este să luăm cele trei puncte, mai ales în prima parte a play-out-ului. Nu va fi uşor, pentru că am avut ceva probleme la meciul de la Călăraşi, am avut multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem, sper să o facem mâine. Suntem la patru puncte de Călăraşi şi nu avem voie să riscăm. Fiind şi primul meci acasă, trebuie neapărat să îl câştigăm”, a mai spus tehnicianul dinamovist.

În ceea ce priveşte titlul de campioană, Rednic este de părere că Astra Giurgiu va face o figură frumoasă: „Eu cred că cele trei, CFR, Craiova şi Steaua au rămas cu mari şanse să se bată la campionat, dar eu cred că şi Astra va face o figură frumoasă”. Partida Dinamo – Dunărea Călăraşi, din prima etapă a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30, pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here