Brie Larson va juca într-un serial despre CIA difuzat de Apple

0
52

Actriţa americană Brie Larson, care săptămâna aceasta va fi protagonista filmului cu supereroi ‘Captain Marvel’, va juca rolul principal şi va fi producătoarea executivă a unui serial de televiziune despre CIA pentru platforma gigantului tehnologic Apple, relatează miercuri mass-media americane citate de EFE. Proiectul este o adaptare pentru micile ecrane a ‘Life Undercover: Coming of Age in the CIA’, memoriile care vor fi publicate în octombrie de Amaryllis Fox şi în care se detaliază experienţa reală a unui agent al Agenţiei Centrale de Inteligenţă (Central Intelligence Agency, CIA).

Megan Martin, care s-a remarcat pentru participarea sa la serialul ‘Animal Kingdom’, este pe punctul de a semna contractul ca scenaristă şi producătoare a acestei noi propuneri destinată televiziunii. Laureată a unui Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru ‘Room’ (2015), Brie Larson (Sacramento, 1989) poate fi văzută în acest weekend în rolul lui ‘Captain Marvel’, mult aşteptatul film al universului Marvel în care o femeie este pentru prima oară protagonistă. Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law şi Annette Bening o însoţesc pe Larson în acest lungmetraj realizat de Anna Boden şi Ryan Fleck.

Oscarul obţinut pentru magistrala sa interpretare în ‘Room’ a propulsat-o la celebritate pe Larson, din a cărei carieră artistică mai fac parte filme ca ‘Short Term 12’ (2013) sau ‘Kong: Skull Island’ (2017). Actriţa şi-a făcut de asemenea debutul regizoral cu lungmetrajul ‘Unicorn Store’ (2017). Cooptarea lui Larson este o nouă miză pentru Apple în scopul său de a pătrunde în sectorul divertismentului audiovizual şi mai ales în lumea serialelor de televiziune şi platformelor de ‘streaming’ (difuzare online).

În acest sens, Apple a demarat deja proiecte pentru micul ecran pentru care a cooptat vedete ca Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Damien Chazelle, Steven Spielberg, J.J. Abrams, Chris Evans, Hailee Steinfeld sau Oprah Winfrey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here