Alessio a beneficiat de autotransplant de celule stem la Viena

0
1415

Copilăria există, doar că fiecare copil o trăiește diferit. Un copil bolnav este văduvit de copilărie, este ignorat de societate, este pedepsit pentru că există și nu respectă standardele de normalitate. Într-o societate civilizată, educată și altruistă, copiii ca Alessio există, sunt acceptați și ajutați să se integreze. Nu om fi noi cea mai dezvoltată țara, însă când vine vorba de cei aflați la nevoie suntem uniți, dăruim și redăm speranța. Așa a fost și în cazul micuțului Alessio. Oamenii s-au unit, au dăruit și l-au trimis la autotransplant la Viena. „Vinovați” de acest miracol sunt voluntarii, sunt oamenii care donează neîncetat și care țin grupurile de licitații în viață. Sănătate micuțule, putere Violeta! Mulțumim tuturor că au dăruit copilărie încă unui suflet!

Cazul lui Alessio a fost publicat, în decembrie 2018, în cadrul campaniei inițiate de Asociația Hope and Love for Life în colaborare cu Monitorul de Vrancea –  “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, campanie care a făcut mai mulți copii și familii fericite!

La aproximativ 3 ani, Alessio a fost diagnosticat cu autism, iar mama lui, Violeta, a luptat neîncetat pentru a-l ajuta să se integreze în societate, să devină autonom. Pe 7 decembrie anul trecut, Alessio a împlinit 11 ani, iar Violeta și-a pus toată speranța în autotransplantul de celule stem. Pentru a-i ajuta, le-am publicat scrisoarea în Monitorul de Vrancea și am creat un grup pe facebook unde licităm diverse obiecte, iar banii merg în conturile Violetei – Alessio, o șansă pentru o copilărie normală – https://www.facebook.com/groups/588791681499011/.

Pe 28 februarie, Alessio a beneficiat de autotransplantul mult dorit la Viena, așa că odată cu primăvara, a revenit speranța în sufletul Violetei.

„Mulțumim din tot sufletul pentru zâmbete, pentru speranță și nu în ultimul rând pentru ajutor. Pentru asta ați luptat, i-ați oferit o șansă la o copilărie normală, plină de zâmbete. Acum așteptăm roadele…Vă sunt foarte recunoscătoare tuturor! O viață plină de zâmbete și multă sănătate vă dorim, Dumnezeu să vă răsplătească”

„Mii de mulțumiri tuturor! Totul a decurs bine, Alessio se recuperează, urmează perioada așteptării progreselor pe care le vom împărtăși cu mare drag vouă tuturor atunci când vor apărea. Mulțumim din tot sufletul, Dumnezeu să vă răsplătească înmiit! Îmi doresc să simțiți zilnic bucuria pe care am simțit-o eu în momentul în care am văzut că puiul meu a reușit! Vă îmbrățișăm și vă iubim! Multă sănătate tuturor!”

„Astăzi este despre voi toți, și nu doar astăzi! Mulțumim tuturor celor care au donat sau au licitat pentru ca Ale să poată avea șansa la o copilărie normală! Mii de mulțumiri pentru fetele noastre de suflet care au inițiat și au susținut campania noastră   Corina Baraghin Momanu, Diana Popa, Mihaela Însurățelu, Ritivoi Mihaela. ❤Mulțumim și lui Georgica Vararu pentru că ne-a ajutat cu strângerea de fonduri! Mulțumim Acasandrei Luminița, omul nostru de suflet, care ne-a fost alături încă din prima zi, de când a aflat povestea și care m-a ajutat și mi-a dat curaj să iau această decizie și nu numai…în toată perioada în care am fost la Viena ea a fost alături de noi! ❤️ Mulțumim vouă tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru. Fără voi nu am fi reușit. Știu că un simplu mulțumesc nu e de ajuns dar mă rog la Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească înmiit! Multă sănătate tuturor!”.

 

Acestea sunt postările Violetei Nicoară, una dintre mamele pe care  Asociația Hope and Love for Life le-a ajutat să-și recapete zâmbetul și speranța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here