Două femei din Panciu, la UPU după ce au încercat să se sinucidă

0
364

Două femei din Panciu au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani în cursul zilei de marți, după ce au încercat să se sinucidă. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, prima femeie, respectiv o tânără de 24 de ani, a ajuns la UPU în jurul orei 14.50, ca urmare a unei „ingestii voluntare medicamentoase”. Tinerei i-a fost recomandat consult psihiatric.

Aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.47, o femeie în vârstă de 47 de ani, tot din Panciu, a fost adusă la UPU, după ce ar fi încercat de asemenea să-și pună capăt zilelor. Potrivit buletinului de presă al spitalului, femeia ar suferi de tulburare anxioasă și a încercat să se sinucidă înghițind mai multe pastile folosite în tratamentul tulburărilor anxios-depresive. Și acesteia i-a fost recomandat consult psihiatric.

Tot în cursul zilei de marți, mai multe persoane au ajuns la UPU Focșani după ce au fost victime ale unor agresiuni fizice. Un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Odobești, ajuns la UPU în jurul orei 13.06, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-facial prin agresiune, plagă palpebrală (pleoapă-n.r.) dreaptă”. Potrivit buletinului de presă al spitalului, bărbatul nu a rămas internat. De asemenea, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Reghiu, a ajuns la UPU marți, în jurul orei 15.00, după ce a fost victima unei agresiuni. Aceasta prezenta contuzie forte umăr stâng și nu a avut nevoie de internare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here