O bătrână a anunțat poliția după ce un şofer băut a tamponat un coş de gunoi şi staţia de autobuz

0
1521

Un bărbat de 47 de ani din Focşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de 25 mai 2018. Conform rechizitoriului, bărbatul a mers la muncă, iar la sfârşitul programului a mers cu un membru al familiei la un magazin din municipiu. În drum spre casă, pe strada Revoluţiei, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Opel, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina intr-o pubelă de gunoi dintr-o staţie de autobuz. Din pubelă, autoturismul a ricoşat în peretele staţiei de autobuz, distrugându-l. După eveniment, şoferul a mers acasă fără să anunţe poliţia. Explicaţia sa a fost aceea că şi-a sunat o rudă, iar aceasta i-a spus că nu este obligatoriu să sune atunci la poliţie, fiind vorba de un eveniment soldat doar cu pagube materiale.

După ceva timp, bărbatul, care a fost dat de gol de o bătrână vigilentă, a fost luat la întrebări de poliţie. El a fost dus la spital pentru probe de sânge, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 1,90 grame la mie alcool pur în sânge.

Luat la întrebări de anchetatori, şoferul a povestit ce s-a întâmplat şi a explicat şi de ce nu a anunţat evenimentul. Mai mult, el a spus că a consumat alcool după ce a tamponat coşul de gunoi şi peretele staţiei de autobuz, atunci când a fost vizitat de nişte colegi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here