ULTIMA ORĂ! Cod galben de vânt și sute de gospodării fără curent electric

0
2094

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie

COD: GALBEN; Intervalul : 23 februarie, ora 08:30 – 23 februarie, ora 14; Zonele afectate: sud-estul țării și la munte; Fenomene : intensificări ale vântului

Mesaj: În intervalul menționat, în sud-vestul Moldovei, nord-estul Munteniei și local în Dobrogea, vântul va mai avea intensificări cu viteze, în general, de 55….60 km/h, iar pe litoral și în Delta Dunării vor fi rafale de 65….70 km/h. Vântul va sufla tare și în Carpații de Curbură și în estul Carpaților Meridionali, unde se vor mai atinge 70…80 km/h și zăpada va fi spulberată. Intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse și pe arii restrânse, se vor semnala temporar și în centrul și estul Munteniei, unde vitezele vor atinge 45…50 km/h.

Notă: Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, geroasă în cursul nopților și al dimineților, mai ales în regiunile nordice și centrale, până în dimineața zilei de luni, 25 februarie.

Localități nealimentate cu energie electrică, comuna Păunești, sat Păunești – 566 consumatori nealimentați, 5 posturi trafo nealimentate. (ISU Vrancea)

UPDATE! Începând cu data de 23.02, ora 09.22 a fost reluată alimentarea cu energie electrică în sat Păunești, comuna Păunești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here