Handbal, Liga Națională: Partidă care poate fi câștigată! CSM Focșani 2007 – Potaissa Turda, astăzi, ora 18.30, Sala Polivalentă

0
258

Programul european al unor formații din Liga Națională a cam dat peste cap ritmul normal de jocuri al CSM Focșani 2007, care nu a mai avut meci oficial de la victoria împotriva Stelei București, la 9 februarie. Și care a stat în etapa a 17-a, urmând să dispute partida cu CSM București la 24 februarie, în loc de 17 februarie. În ce măsură scoaterea din ritm a formației focșănene a fost sau nu benefică pentru ea va fi de văzut în meciul de astăzi, din Sala Polivalentă, de la ora 18.30, cu puternica grupare a turdenilor de la Potaissa.

Antrenorul Sandu Iacob împreună cu colegii săi de bancă tehnică, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte, au lucrat intens cu echipa pentru pregătirea întâlnirii cu Potaissa. I-am văzut lucrând la antrenamente și cred că sunt în forma care să le permită să joace la victorie, ca și în precedenta evoluție în Sala Polivalentă. Intreg lotul este valid, profesorul Iacob având posibilitatea să alcătuiască formulele de joc cele mai productive.

Potaissa a fost și este o echipă de top în Liga Națională – este pe locul al patrulea, cu 39 de puncte, 12 victorii, 3 egaluri și doar 3 înfrângeri dintre care una administrată de focșăneni, chiar la Turda. Ceea ce arată că gazdele de astăzi au valoare, pe care o pot reconfirma printr-un nou joc foarte bun, aducător de puncte pentru echipă și bucurie pentru suporteri! CSM 2007 se afă în parcursul care să-i permită încheierea returului pe loc de play-off. Are 10 puncte avans față de ocupanta locului al nouălea și care pot deveni 13 după întâlnirea cu Potaissa Turda.
Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și Potaisa Turda va fi condusă de cuplul de arbitri internaționali Bogdan Ștark, din București, și Romeo Ștefan, din Ploiești, iar observarea va fi sigurată de Ion Șerbu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here