Taylor Swift nu a participat la gala Grammy, pentru a fi alături de iubitul său, Joe Alwyn, la ceremonia BAFTA

0
32

Cântăreaţa Taylor Swift nu a participat la gala de decernare a premiilor Grammy, desfăşurată duminică seară la Los Angeles, preferând să fie alături de iubitul său, actorul Joe Alwyn, la ceremonia BAFTA, care a avut loc tot duminică, la Londra, potrivit Press Association. Deşi era nominalizată pentru un Grammy la categoria ”cel mai bun album vocal pop”, cântăreaţa a publicat, pe o reţea de socializare, o fotografie a sa în capitala Marii Britanii, însoţită de textul ”mă pregătesc să acord nişte felicitări”, după ce ”The Favourite”, filmul în care joacă Joe Alwyn, a primit şapte premii la gala BAFTA.

Cântăreaţa s-a aflat în public la ceremonie, iar scenaristul Safraz Manzoor a scris pe Twitter: „Încerc să-mi dau seama dacă am curajul să o salut pe Taylor Swift”. Într-o fotografie publicată de jurnalistul Dan Wooton, Swift şi Alwyn se îmbrăţişează la cina care a urmat galei de decernare a premiilor BAFTA, o seară încununată de succes pentru comedia neagră ”The Favourite”, care le are în rolurile principale pe Olivia Colman, Rachel Weisz şi Emma Stone. Cuplul a fost ulterior fotografiat ieşind ţinându-se de mână din sediul British Vogue şi din Tiffany&Co , după gala BAFTA.

Swift, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de albume din lume, a compus numeroase melodii despre relaţiile sale, existând voci care speculează că multe dintre melodiile de pe cel mai recent album, ”Reputation”, vorbesc despre Alwyn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here