Șoferi băuți sau fără permis, depistați în trafic

0
139

Dosare penale la regimul circulației rutiere

 

La data de 8 februarie a.c., ora 19.54, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, având o alcoolemie de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 februarie a.c., ora 00.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Ploscuțeni, care conducea un autoturism pe raza comunei deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 februarie a.c., ora 03.20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din oraș Mărășești, care conducea un autoturism pe raza comunei Milcovul, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 11 februarie a.c., ora 03.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea pe DN 2D un autoturism, având dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 11 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here