Brăila: S-au deschis înscrierile la Festivalul Concurs ‘Întâlnirea Umoriştilor’

0
33

Cei care doresc să participe la cea de-a doua ediţie a Festivalului Concurs „Întâlnirea Umoriştilor”, care va fi organizat la Brăila, pot trimite lucrările până pe 29 martie, potrivit organizatorilor. Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: Umor pe rime – fabulă şi poezie epigramatică şi Proză scurtă – schiţă umoristică şi aforisme, iar tema aleasă anul acesta este „Datul peste cap”. Concurenţii pot participa la ambele secţiuni, însă nu pot obţine decât un premiu, cel cu valoarea cea mai mare.

Festivalul Concurs „Întâlnirea Umoriştilor” este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriştilor Brăileni „Ştefan Tropcea”, fiind programat în perioada 19-21 aprilie 2019, la Brăila, la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă”. „Festivalul se doreşte a fi un eveniment anual, competitiv şi are drept scop cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia epigramatică, schiţa umoristică, aforismul – în literatura de gen a urbei, iar la concurs poate participa orice creator din ţară, indiferent de vârstă”, se arată într-un comunicat remis de organizatori.

La concurs poate participa orice creator din ţară, indiferent de vârstă, care va trimite lucrările până la data de 29 martie 2019, în trei exemplare, pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Jurizarea va avea loc în intervalul 1 – 6 aprilie, iar câştigătorii vor fi invitaţi la Brăila, unde pe 20 aprilie vor fi premiaţi în cadrul unui spectacol de gală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here