Peste 700 de experţi în robotică din întreaga lume se vor întâlni în luna martie la București

0
101

Peste 700 de experţi în robotică din întreaga lume vor participa în perioada 20-22 martie la Bucureşti la cea de-a X-a ediţie a Forumului European al Roboticii, cel mai prestigios eveniment în acest domeniu din Europa, organizată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi sub Patronajul Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi organizate peste 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotică sau domenii conexe roboticii, precum: roboţi inovativi pentru industria auto, roboţi în industria de agricultură, robotică şi Big Data, robotică şi A.I., etica în domeniul roboticii, securitate, etc.

Informaţii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.erf2019.eu, iar programul celor 50 de workshop-uri de robotică şi domenii conexe roboticii poate fi consultat aici: https://goo.gl/RRhdU1.

euRobotics este o organizaţie non-profit cu sediul în Bruxelles ce are drept obiectiv dezvoltarea roboticii în beneficiul economiei şi societăţii europene. Cu un număr de peste 250 de membri, euRobotics oferă comunităţii de robotică instrumentul numit SPARC, de colaborare în parteneriat public/privat cu Comisia Europeană. (www.eu-robotics.net).

SPARC, parteneriatul public privat (PPP) între Comisia Europeană şi euRobotics, este o iniţiativă europeană de a susţine şi de a dezvolta leadership-ul European în industria robotică civilă. Scopul său este să poziţioneze strategic robotic europeană în lume, aducând astfel beneficii majore pentru economia şi societatea europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here