Fotbal – Focșănenii au încheiat cu victorie cantonamentul de la Covasna!

0
176

 

  • CSM 2007 – Viitorul Curița 2-1 (1-1)

 

Formația CSM 2007: Alexandru Apenciucesei – Petrescu, Tîrcă, Panaite, Mihai – Lupu, Negoescu, Pădineanu, Paizan – Remus Popa, Predoiu.

În repriza a doua au intrat Dogaru, Sterian, Salaoru, Manu, Lăudatu, Andrei Apenciucesei.   

 

Echipa de fotbal seniori a CSM Fcșani 2007 a încheiat, ieri, cantonamentul de zece zile de la Covasna, cu un meci amical în compania băcăuanilor de la Viitorul Curița, parteneră obișnuită de pregătire a focșănenilor înaintea sezoanelor oficiale. Ca de fiecare dată, pentru alevii antrenorilor Vasile Burgă și Adrian Toma, întâlnirea cu Viitorul a fost foarte util test pentru că adversarii le-au pus destule probleme. Partida s-a încheiat cu 2-1 (1-1), în favoarea CSM 2007. Golurile focșănenilor au fost marcate de Predoiu, în minutul 10, după o lovitură de colț bătută de Lupu și Andrei Apenciucesei, în minutul 76, în urma unei centrări a lui Manu, urmată de o deviere a lui Sterian.

După meci, antrenorul Vasile Burgă mi-a spus că echipa a obținut o victorie care este importantă pentru moral la finalul unui catonament foarte solicitant.

CSM Focșani 2007 va relua de astăzi antrenamentele pe stadionul Milcovul și va continua seria jocurilor de pregătire. Primul dintre acestea va fi miercuri, 13 febuarie, cu Metalul Buzău, pe teren sintetic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here