Școala veche din Tătăranu a fost reabilitată și modernizată

1
669

Primăria Tătăranu va inaugura, luni, două obiective de investiții în infrastructura școlară. Este vorba de reabilitarea şi modernizarea şcolii vechi Tătăranu, comuna Tătăranu și extinderea grupului sanitar la Școala Generală Tătăranu. Valoarea totală a celor două investiții este de aproximativ 800 de mii de lei cu TVA. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Benerficiarii acestor investiții vor fi 128 de elevi. Lucrările de modernizare a şcolii vechi din Tătăranu au constat  în reabilitarea și reamenajarea sălilor fiind realizate: o sală de clasă pentru grădiniță, o sală de clasă pentru grupa pregătitoare, o sală de activități, un grup sanitar pentru copii, un grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, un grup sanitar pentru personalul didactic și o cancelarie.

Grupul sanitar de la Școala Generală Tătăranu conține grupuri sanitare pentru fete, băieți, persoane cu dizabilități și un grup sanitar pentru profesori. De reținut că toate sunt racordate la apă. Grupurile sanitare pentru băieți și fete conțin fiecare câte șapte toalete și trei chiuvete. Accesul în grupul sanitar se realizează din holul școlii gimnaziale, iar alimentarea cu apă a grupului sanitar se realizează din rețeaua de alimentare cu apă a comunei. Evacuarea apelor uzate se realizează într-o fosă septică proprie, iar încălzirea spațiului se face cu o centrală proprie.

1 COMENTARIU

  1. Cum de si-a permis domnul primar sa termine asa de repede lucrarea? Recomand consilierilor PNL din comuna, sa cheme iar PROTV-ul. Fratele unuia dintre ei ameninta acum doua saptamani conducerea pe reteaua de socializare, ca cheama si ANAF -ul. Una peste alta de doi ani de zile se vede o schimbare majora in conducerea administrativa a comunei. Felicitari tuturor celor care pun suflet pentru ca satele comunei sa depaseasca conditia de „sate de ev mediu”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here