Atletism – Ștafeta de băieți 4×400 metri a LPS Focșani, aur la tineret și argint la seniori

0
113
  • Ștafeta de 4×400 fete a CSS Focșani A, bronz la tineret

Campionatul Național de atletism pentru seniori și tineret care a avut loc la București, în Sala Ioan Soter, în zilele de 6 și 7 februarie, a adus o bogată recoltă de medalii sportivilor focșăneni. Au fost, înainte de toate, cele trei medali de aur – două la tineret, una la senioare și una de argint la senioare ale foarte valoroasei Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza. Dar au fost și medaliile de aur la tineret și argint la seniori ale ștafetei de 4×400 metri băieți a LPS Focșani aclătuită din Bogdan Guțu, Cătălin Marian Gîrleanu, Alexandru Toader, Mihai Răzvan Vasiliu. Ca și medaliile de bronz la tineret ale ștafetei de fete 4×400 metri de la CSS Focșani A formată din Alexia Cotoi, Karina Anamaria Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu, urmată pe locul al patrulea de ștafeta CSS Focșani B alcătuiă din Ana Maria Banciu, Alexandra Ioana Banciu, Cătălina Gabriela Olaru, Ioana Parascheva Bran.

Ștafeta de băieți a LPS Focșani este pregătită de profesorul Gabriel Alexandrescu iar cele de fete ale CSS Focșani sunt antrenate de profesorul Marius Batog. Sportivii de la LPS și CSS Focșani sunt juniori.

La 400 metri, Mihai Răzvan Vasiliu s-a clasat pe locul 6 la seniori și 5 la tineret.

Mihai Răzvan Vasiliu, care este legitimat la LPS-CSM Focșani 2007 și Alexandru Toader, de la LPS Focșani vor participa în zilele de 9 și 10 februarie la Campionatul Balcanic de juniori de la Istanbul, după ce și-au obținut calificarea în urma rezultatelor din etapa I de la Bacău a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here