Vrânceanca Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv, are o „pasiune care o ţine trează” noaptea

2
1620

Cine ar fi crezut că prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv are o pasiune atât de migăloasă? Ramona Păun are multe nopţi nedormite şi nu din cauza programului de televiziune, ci a unui hobby. Bruneta, care face parte din echipa matinalilor de la postul din Pache Protopopescu, vrea să devină designer şi exersează la maşina de cusut pentru examenul la proiectare vestimentară.

Ramona Păun nu este doar o prezenţă serioasă la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv, ci şi o viitoare creatoare de modă. Pasionată încă din copilărie de croitorie, ea a început să ia lecții serioase, nu doar să facă haine pentru păpuşi, aşa cum obişnuia. Vedeta tv lucrează în special noaptea pentru examenele pe care le are de susţinut, iar ultima imagine publicată pe contul ei de socializare ne convinge că bruneta este o elevă silitoare. (…)

Originară din Negrileşti, Vrancea, Ramona Păun şi-a făcut studiile la Sibiu, unde şi-a şi început cariera jurnalistică. Ea a fost iniţial reporter şi corespondent al staţiei Pro TV Sibiu. (…)

 

Sursa: click.ro

Articolul integral pe https://bit.ly/2t8BYI6

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here