Șofer cu permis fals, depistat în trafic

0
589

Dosare penale la regimul circulației rutiere

 

La data de 6 februarie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Focșani au depistat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din com. Vânători, în timp ce conducea pe raza municipiului un autoturism, având un permis de conducere emis în Italia, ce nu figurează în baza de date europeană.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

 

La data de 7 februarie a.c., ora 01.27, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din com. Dumbrăveni, în timp ce conducea pe raza mun. Focșani un autoturism,  având o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Eveniment rutier

 

La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 10.05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza orașului s-a produs un eveniment rutier. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Mărășești, în timp ce circula cu bicicleta pe strada Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

A rezultat vătămarea gravă a celui în cauză.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 februarie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here