Handbal – Primul examen greu al returului!

0
187

 

  • CSM Focșani 2007 – Steaua București, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă

         

          Handbaliștii focșăneni vor avea sâmbătă, 9 februarie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, primul examen cu adevărat dificil al returului. Vor întâlni puternica formație a CSA Steaua București, acum pe locul al cincilea al clasamentului, cu 32 de puncte. CSM 2007 se află pe locul al șaptelea, cu 28 de puncte, după un parcurs bun în campionat, pe care îl poate prelungi cu o victorie mâine seară.

Steliștii, care joacă în două competiții concomitent – în Liga Națională și în SEHA League, pot acuza un anume grad de oboseală, mai cu seamă că marți seara au evoluat în deplasare, la Brest, unde au suferit o corecție severă, 21-35. Foarte probabil că vor dori să-și spele obrazul cu un rezultat favorabil în Polivalentă și vor veni la Focșani să plece cu trei puncte!

CSM 2007 are un istoric bun în partidele cu steliștii bucureșteni cu care au avut meciuri terminate la egalitate și la București și în Sala Polivalentă. În trendul în care se află în actuala edișie de campionat firească ar fi trecerea la un nivel superior. Adică, la o victorie în fața Stelei! Va fi foarte greu, dar foarte posibil! Handbaliștii Focșaniului au calitate – și individual și ca grup și au ajuns la un nivel ale experienței competiționale care le permite să abordeze la câștig meciurile indiferent de adversari! Iar cu minunații lor suporteri alături, sunt și mai puternici și mai motivați!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSA Steaua București va fi condus de Mihai Pîrvu, din București și Mihai Potîrniche, din Buzău iar observarea va fi asigurată de Paul Anton din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here