GALERIE FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, de trei ori aur, o dată argint, la Campionatul Național de sală al României!

0
67

 

  • Campioana de la Focșani a câștigat probele de 1500 metri tineret și 3000 metri tineret și senioare și s-a clasat a doua la senioare la 1500 metri

 

Atleta Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza, începe să domine fondul românesc: la Campionatul Național de sală care a avut loc la București, în Sala Ioan Soter, în zilele de 6 și 7 februarie, a câștigat în două zile patru medalii. În proba de 3000 metri a fost prima și a devenit campioana României și la tineret și la senioare, iar la 1500 metri a câștigat la tineret și a fost a doua la senioare.

Claudia a terminat cursa de 3000 metri în 9:27.84, nou record personal, cu zece secunde mai bun decât cea mai bună performanță a sa pe această distanță.

Rezultatele de la Campionatul Național de sală erau anunțate de Claudia Prisecaru cu mai puțin de două săptămâni în urmă, la Bacău, unde a câștigat titlurile de campioană națională universitară la 1500 metri și 3000 metri.

Pentru Claudia urmează Campionatul Balcanic de atletism care va avea loc la Istanbul în ziua de 16 februarie, după care va participa la un puternic meeting atletic tot în capitala Turciei.

Claudia Prisecaru este specialistă a probei de 3000 metri obstacole unde este campioană a României la tineret și senioare iar în 2017 s-a clasat pe locul 4 la Campionatul European de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here