Brie Larson, actriţă premiată cu Oscar: „Să am bani reprezintă o experienţă nouă pentru mine”

0
51

Actriţa americană Brie Larson, premiată cu Oscar în 2016, a dezvăluit într-un interviu că s-a simţit „întotdeauna speriată” de posibilitatea de a câştiga mulţi bani, întrucât nu a dispus niciodată de resurse financiare substanţiale în prima parte a vieţii sale, informează miercuri PA.

Brie Larson a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal graţie interpretării sale din thrillerul „Room” (2015). Ea a mai spus că nu simte nevoia să deţină bunuri materiale, deşi primeşte onorarii mult mai mari în prezent, şi că preferă să ajute persoanele aflate în situaţii precare. „N-aş putea să spun că aveam un surplus de bani până acum doi ani. Aşadar, pentru mine acest aspect reprezintă o experienţă încă proaspătă şi, întrucât niciodată n-am avut bani, întotdeauna mi-a fost frică de această idee”, a declarat vedeta americană într-un interviu publicat în ediţia britanică a revistei Marie Claire. „Când am ajuns în sfârşit în situaţia de a ieşi în oraş şi de a îmi cumpăra un tricou, mi-am spus: ‘Cum de costă 100 de dolari? Aş putea să îmi cumpăr 50 de tricouri ca acesta de la orice magazin cu produse second-hand'”, a adăugat actriţa americană. „Nu am nevoie de prea multe lucruri, am o jachetă de blugi pe care o port de trei ani. Mă simt bine cu ea, nu am nevoie de altă jachetă de blugi”, a mai spus Brie Larson. „Ştiu din experienţă proprie că bunurile materiale nu mă fac să simt ceva deosebit. Aşadar, mai multă plăcere îmi dă faptul de a-i ajuta pe ceilalţi oameni. Sunt recunoscătoare că am crescut având atât de puţine lucruri, pentru că acum ştiu cu siguranţă că nu am nevoie de nimic de acest fel”, a explicat artista, în vârstă de 29 de ani.

Brie Larson a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a jucat în filmul „Room” rolul unei tinere care a fost răpită şi a născut într-o cameră izolată, în care a rămas închisă timp de mulţi ani alături de fiul ei. S-a remarcat şi în alte producţii de succes, precum „Scott Pilgrim vs The World”, „21st Jump Street” şi „Trainwreck”. Vedeta americană va putea fi văzută în 2019 într-un nou film cu supereroi, „Captain Marvel”, în care o interpretează pe Carol Danvers, un alter-ego feminin al personajului din titlul peliculei. Pentru acest rol, Brie Larson a urmat un program intensiv de pregătire, ce a inclus realizarea unor exerciţii fizice timp de patru ore şi jumătate în fiecare zi, pe durata a trei luni. Interviul cu vedeta americană a fost publicat în numărul pe luna martie al revistei Marie Claire UK, disponibil deja la standurile de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here