Șoferi beți, fără permis sau conducând mașini cu numere false, depistați de polițiști în trafic

0
358

Dosare penale la regimul circulației rutiere

 

La data de 4 februarie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mera – Secția 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Mera, în timp ce conducea pe un drum public din comună un autovehicul care în urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu este înmatriculat în circulație.

De asemenea, pe autovehicul erau fixate plăcuțe cu un număr de înmatriculare care aparținea unui alt autoturism, în prezent radiat din circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

 

La data de 05.02.2019, ora 22.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din mun. Focșani, care a condus pe raza localitații Focșani un autoturism deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat în perioada 28.12.2018 – 25.02.2019 de către I.P.J. Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

 

La data de 6 februarie a.c., ora 03.22, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din com. Jitia, jud. Vrancea, care a condus o autoutilitară pe raza mun. Focșani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Militar unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 6 februarie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here