GALERIE FOTO: Fotbal: Focșănenii vor juca primul amical al anului astăzi, la Tîrgu Secuiesc!

0
176

 

  • Echipa mai are trei zile de cantonament, la Covasna

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 se află de la 1 februarie în cantonament la Covasna unde antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au lucrat cu jucătorii, într-un program intens de pregătire pentru acumulări fizice. Au fost orele de alergare prin pădure și pe pantele din zonă, dar și din sala de forță, care i-au și obosit pe fotbaliști, dar le-au și adăugat la zestrea de rezistență și la dezvoltarea capacității la efort. Este un truism că pregătirea de iarnă constuie baza pentru asigurarea energiei din care fotbaliștii pot consuma din primvară până în toamnă pe terenul de joc!

Cum au răspuns fotbaliștii Focșaniului regimului de muncă impus de cei doi antrenori, mi-a spus, ieri, antrenorul Vasile Burgă: ”Suntem mulțumiți de modul de abordare de către jucători a cerințelor noastre, ale antrenorilor. Toți s-au dovedit apți pentru intensitatea unor antrenamente la munte, în condiții de iarnă, altfel decât cele de acasă. Practic, toți sunt bine. Avem două excepții – Lăudatu, cu ceva probleme la un genunchi, și Tîrcă, suspect de o leziune fibrilară. Au mai fost câțiva cu ușoare viroze firești pentru această perioadă a iernii. Tîrcă și Lăudatu sunt sub tratament fizioterapeutic și sper să se refacă foarte repede. Trebuie să adaug că la Covasna avem condiții foarte bune de antrenament, dar și de refacere, aici putând beneficia de serviciile bazei de tratament din stațiune”.

Astăzi, de la ora 11:00, pe teren sintetic, CSM Focvșani 2007 va avea primul joc de pregătire cu KSE Târgu Secuiesc. Antrenorul Vasile Burgă mi-a spus că fotbaliștii focșăneni se vor bucura de întâlnirea cu mingea după perioada de alergări și de sală de forță, și că după normala oboseală acumulată nu-l interesează în primul rând rezultatul, ci necesara relaxare a jucătorilor.

Vremea, care a fost și este foarte bună, a permis și permite o bună pregătire și în perioada care a mai rămas până la revenirea la Focșani, la 10 ferbuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here