Baschet, Liga Națională: Oaspeții pot produce surpriza!

0
82

 

  • CS Municipal Târgu Mureș – CSM Focșani 2007, vineri, 8 februarie 2019

Baschetbaliștii seniori ai Focșaniului vor juca mâine, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș cu formația locală CSM Municipal în etapa a patra a grupei Albastre a campionatului Ligii Naționale. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori, în grupa C a campionatului, târgmureșenii câștigând de fiecare dată. Dacă în primul joc, în Polivalenta focșăneană, oaspeții s-au impus fără probleme, în cel de-al doilea, pe teren  propriu, echipa din Târgu Mureș a avut nevoie de prelungiri pentru a obține victoria.

În partida de mâine, gazdele sunt cert favorite în condițiile în care din 21 de meciuri disputate în actuala ediție de campionat au pierdut doar unul, însă oaspeții au șansa lor, pe care și-o vor juca, orice deznodământ al întâlnirii fiind posibil.

În grupa Albastră, CSM 2007 a câștigat de două ori, a fost întrecută o dată, și și-a păstrat locul al treilea în clasament. Este o poziție ce-i permite să evolueze cu detașare în continuare, pentru că, practic, doar o defecțiune majoră și de durată în forma de concurs îi poate crea dureri de cap legate de încheierea grupei pe unul dintre primele patru locuri. Este greu de prevăzut o atare situație, în condițiile în care focșănenii au obținut până acum maximum din ce puteau obține în campionat, au arătat o evoluție constant bună spre foarte bună.

Un atu pentru jocul de la Târgu Mureș este prezența în echipă a pivotului Petar Vukovic, aflat la al treilea meci oficial pentru CSM Focșani 2007 și care, în meciul cu Rapid București, de sâmbăta trecută, a arătat că se integrează bine în mecanismul de joc, fiind foarte util și în apărare și în atac. Cu ceilalți jucători în bună dispoziție, echipa Focșaniului poate face o frumoasă surpriză numeroșilor suporteri care o susțin în meciurile din Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here